tiistai 10. tammikuuta 2017

Paluu arkeen

Moikka!

Mun osalta loma loppui 9.1. maanantaina ja palasin takaisin töiden pariin. Viime viikon paukkupakkasten aikana ehdin jo panikoida, että kuinka selviän ilman kunnon toppavaatteita töissä, kun tallikaan ei ole lämmitetty. Tosin toppavaatteille ei olisi ollut edes tarvetta, sillä lämpötila oli plussan puolella. Lähes kuukauden lomailun eli toisin sanoen pelkän makoilun jälkeen huomasi kyllä kaikissa lihaksissa, ettei mitään ollut tullut tehtyä.


Työssäoppia ei ole jäljellä enään kun reilu kuukausi! Aika on kulunut aivan super nopeasti, takana on kuitenkin jo 4 kuukautta. Kaksi ensimmäistä päivää on mennyt täysin siivoamisen parissa, enkä ole kerennyt edes kapuamaan hevosen selkään. Tämä loma mikä oli onkin varmaan pisin täysin 'heppavapaa' pitkään aikaan, tosin kyllä sitä lomalla välillä tuli hinku päästä ratsastamaan.

Jos sinulla on mielessä jokin kysymys työssäoppimiseen liittyen niin vielä on aikaa kysyä! Tämä postaus oli nyt vain todella pikainen päivittely tähän väliin, koska isommat postaukset ovat loppusilauksia vaille valmiita, niitä kannattaa odottaa!

-Emma

4 kommenttia:

  1. onko sulla vielä työssäoppimista tän jakson jälkeen?
    mitä aiot tehdä ypäjän jälkeen?
    mikä on sun lempiaine koulussa?
    mitä oot oppinut työssäoppisen aikana? mikä on ollut kivointa?
    tsempppiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeastaan ole ihan varma, mutta luulen että ei. Ypäjän jälkeen haluaisin ainakin hetkeksi töihin ja sitten mahdollisesti jatkaa kouluttautumista. Jos puhutaan Ypäjän oppiaineista niin tykkään oikeastaan kaikista käytännön oppiaineista, mutta jos puhutaan ns perusaineista niin tykkäsin yhteiskuntaopista ehkä eniten. Oon oppinut mm. valjakkoajamisen ns. perusjutut ja paljon terapiaratsastusjutuista! Kivointa on ehdottomasti se itse tekeminen huippu työkavereiden kanssa ja tottakai tuntien pito ja ratsastus! Kiitos!(:

      Poista
  2. millaisia vaatimuksia koulun puolelta on työssäoppipaikkaa kohtaan?
    millaisissa paikoissa oot ollut, miten ovat eronneet toisistaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallin tulisi olla srl:n hyväksymä ja toiminnan tulisi olla tarpeeksi laajaa että riittää töitä. Työssäoppimisia meillä on tosiaan ollut vain tämä yksi kerta, joten muissa paikoissa en ole ollut(:

      Poista