keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Kuulumisia

Moikka!

Meillä alkoi nyt 9päivän syysloma ja nyt minullakin on vihdoin aikaa kirjoittaavähän kuulumisia, kun ei koulun ohella paljoa ehdi. Tekstin lisäksi mulla on tähän postaukseen paljon kuvia, mutta suurin osa on otettu snapchatistä, joten kuvien malli on vähän hassu.


Opistolla on tullut opiskeltua nyt noin 2 kuukautta ja ainakin tähän asti olen tykännyt todella paljon! Paljoa mitään kunnon  aineita meillä ei ole. Ruokintaa, anatomiaa ja fysiologiaa, liikuntaa ja terveystietoa sekä tieto- ja viestintätekniikkaa. Kirjoitettavaa tunneilla on paljon, mutta kyllä siitä selviää jos vaan päättää panostaa.


Talliviikkoja meillä on ollut jo kolme. Kaksi talliviikkoa olen ollut 3-tallissa ja viimeisimmän viikon olin 4-tallissa. Ensimmäinen talliviikko, josta silloin blogiinkin kirjoitin meni vielä aika hitaasti, kun kaikki oli uutta ja outoa, mutta sen jälkeen talliviikot ovat menneet nopeasti kun kaikki asiat osaa jo opiston tyylillä.


Talliviikot on todella väsyttäviä ja raskaita. Varsinkin jos ei osaa mennä aikaisin nukkumaan illalla. Iltaisin tulee vietettyä aikaa kavereiden kanssa ulkona ja kämpillä ja joskus se nukkumaan meno vaan venyy yö myöhään. Silti olen aina aamulla herännyt tunnille/talliin ja vain kerran olen nukkunut päikkäreiden takia päivätallin ohi. Mutta ei se joka ilta samanlaista kukkumista ole.


Viimeisimmän talliviikon aikana päästiin ratsastamaan itsenäisesti 2kertaa. Toisesta kerrasta kirjoitinkin jo erillisen postauksen kun menin Stikkanilla. Kentällä menemisen lisäksi pääsin torstaina maastoilemaan ravurilla. Raviopettajalla ei ollut ajotunteja, joten saatiin mahdollisuus mennä ratsastamaan opiston raviopetushevosilla. En sen kummempaa eroa ratsussa ja Kurvissa huomannut. Toki ravi oli pompottavaa jos Kurvi innostui, mutta kyllä siellä istuakkin pystyi! Laukkaa me nyt ei tietenkään menty, mutta kiipeiltiin mäkiä ylös, käveltiin ja ravailtiin.


 


Ratsastuksen lisäksi meillä on ollut ajotunteja. 100% ratsupuolen ihmisenä voin sanoa, että onhan se kivaa päästä ajamaan ja menemään kovaa, mutta ei se ratsastusta voita. Viimeisimmän ajotunnin ajoin Pojulla ja oli kyllä kivaa!



Paljon on ehtinyt tapahtua ja paljon on vielä edessäkin. Ei tuo opiskelu olisi läheskään yhtä hauskaa ja mukavaa ilman hyvää kaveriporukkaa! Meidän juttuja pääsee muuten seuraamaan instagramissa @heppamuijjat, käykääs seuraamassa!


Tähän loppuun vielä muutama kuva lisää pullorahoilla ostetuista pitsoista kissan punkinpoistokuvaan.





-Emma




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti