lauantai 18. kesäkuuta 2016

Lomafiiliksiä

Moikka!

Olen tällä hetkellä lomalla, joten sen takia ei ole hetkeen mitään kuulunut. 'Ihanan' sateinen lomani tosin päättyy jo huomenna 19.6. ja maanantaina alkaakin 5päivän tallijakso.
Ennen Finnderby viikkoa saan onneksi nauttia 2päivän viikonloppu vapaista.


Ja jos joku miettii miksi meidän ei tarvitse olla koko 7päivää tallissa, niinkuin yleensä niin syy on syksy. Heinäkuun loman jälkeen meillä on vähän reilu kuukausi koulua, jonka jälkeen alkaa mun työssäoppi SJtallilla Salossa!! Ja siis siinä reilu kuukauden aikana meille ei ehditä enään antaa niitä pitkiä viikonloppuja, mitä meille normaalisti 'tallivapaiksi' ollaan annettu.

Koko tämä viikon loma on lähinnä mennyt vuorotelle  sohvalla ja sängyllä maaten, sillä kelit eivät juurikaan ole ainakaan nyt loppuviikosta suosineet. Säästä huolimatta kävin kaverini Nean kanssa torstaina pitkästä aikaa Harvialassa moikkaamassa vanhoja tuttuja.

Kuva viime kesältä ihanasta Ansku-ponista, joka asustelee Harvialassa! Ansku pääsi maalattavaksi leikkipäivän aktiviteettina! Tosin tämä kylki on minun maalaama!
Heinäkuun loman vuoksi blogilleni tulee varmaan hiljaisuuden aika, ellen keksi teille hyviä aihe postauksia, koitan kuitenkin ainakin Finnderby viikosta jonkinlaista postausta väsätä.
-Emma

Jos sinulla on mielessäsi joku aihe/toive postaukseen, niin kerro se rohkeasti kommenteissa!
Ja kertokaa toki jos haluaisitte kysymyspostaukselle jatko-osan...

2 kommenttia:

  1. Itse tykkään katsoa videopostauksia, tai hyvin tehtyjä video koosteita! Tai ääniä tallilla videoita! Joo tee jatkoa kysymyspostaukselle :) Haluisin nähdä blogissasi mielipidepostauksen jostain esim. kuolaimet, kannukset tms. (:

    http://lottajawiltsu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videopostauksissa on omat haasteensa, mutta katsotaan jos joskus saisin aikaiseksi... Kysymyspostaukselle on tulossa jatkoa ja mielipide postauksiinkin löytyy kiinnostusta! Kiitos vinkeistä:)

      Poista