tiistai 5. heinäkuuta 2016

Finnderby 2016


Moikka!

Viime viikolla sain olla osana järjestämässä NBCH Hankkija Finnderby- tapahtumaa. Kaikki töissä olevat opiskelijat jaettiin ryhmiin ja minä olin esteryhmässä. 


Esteryhmän tehtäviin kuului ma-ti radanrakennus, puomien ja johteiden kuskaaminen paikasta toiseen, derbykentän haravointi ja muilta kentiltä esteiden purkaminen. Keskiviikkona alkoi ensimmäiset luokat ja silloin olimme nostamassa tippuvia esteitä ja vain seuraamassa kisoja.


Keskiviikkona minä ja muutama muu esteryhmäläinen mentiin kasaamaan kenttäkisojen esterataa. Pääsin jopa ajelemaan mönkijällä, vaikkei se ehkä aluksi ihan onnistunutkaan... Maanantaita lukuunottamatta alkuviikon oli erittäin hyvä sää ja lämmin.


Torstaiksi minut laitettiin verryttelyn portille. Aamulla ääni ei irronnut ollenkaan ja pelkäsin sitä että joudun puhumaan suurimmaksi osaksi englantia. Loppujen lopuksi kuitenkin totesin tehtävän oikein mukavaksi ja oikeastaan oli ihan mukavaa puhua englantia ja jopa muutama sana ruotsia. Silloin kun englannin puhuminen on pakollista sen on vain pakko sujua.

Omalta osaltani Finnderby järjestelyt jäivät torstaihin kun lähdin kohti isäni kisoja Etelä-Pohjanmaalle. Nyt minulla alkoi kuukauden kesäloma eli palaan Elokuussa koululle.
-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti