maanantai 17. huhtikuuta 2017

Messuilut messuiltu

Moikka!

Viime postauksesta on taas vierähtänyt tovi, tuntuu että aloitan nykyään jokaisen postauksen pahoittelemalla postausten välissä kulunutta aikaa, mutta en jaksa ottaa turhaa stressiä blogin pyörittämisestä koulun lisäksi. Niin kuin viime postauksessa taisin jo mainita, olimme siis esiintymässä Tampereella Hevoset- messuilla suuntautumisryhmän kanssa.


Meidän luokka esiintyi Hevoset Kaivarissa -lavalla molempina päivinä. Aiheena meillä oli Hevosopistolla opiskeleminen ja kerroimme sekä aikuis- että nuorisopuolen opiskelumahdollisuuksista, vaikka yleisöä ei juurikaan ollut oli se silti hienoa olla osa niinkin isoa tapahtumaa. Itse esiinnyin ainoastaan sunnuntain esityksessä, sillä mikkejä oli vain kaksi.

Oman esityksen lisäksi olimme osana Hevosopiston ''Suomenhevosen tarina'' esitystä lauantaina. Pääsimme luokkamme kanssa 'rekvisiitaksi' eli maalaisiksi. Ja tottakai esityksien lisäksi autoimme Hevosopistolta tulleiden hevosten hoidossa ja kuntoonlaitossa.

(Ja jos jotakuta kiinnostaa: Suomenhevosen tarina (lauantain livessä n. 8tunnin kohdalla), niinkuin muutkin Hankkija-areenan esitykset löytyy muuten YouTubesta kun kirjoittaa hakuun vaikka ''Hevoset 2017 messut'' )

Kuva otettu facebookista Hevoset-messut tapahtuma sivulta.
Messut oli kokonaisuudessaan ihana kokemus näin esiintyjänkin näkökulmasta!

-Emma 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti