torstai 11. toukokuuta 2017

Näytöt lähenevät

Moikka!

Viime aikoina meillä on ollut niin paljon kaikkea, että taas aikaa on vierähtänyt viime postauksen jälkeen. Ajattelin kuitenkin tulla hieman päivittelemään, sillä nyt tämän viikon ja ensi viikon aikana suoritamme suuntautumislinjamme loppunäyttöjä. 

Tällä viikolla suoritimme kaverini Janitan kanssa ''Harrastepalveluiden tuottamisen''- näytön, eli toisinsanoen vedimme maaston ja saimme siitä arvioinnin. Alueena maastonäytössä toimii Hevosopiston hevosreitit ja asiakkaina muut opiskeliat. Näytössä on siis yhtäaikaa kaksi tekijää, toinen on keularatsastajana  ja toinen on jonon perällä. Meillä näyttö meni hyvin ja hyväksytysti ja saimme paljon positiivista palautetta.


(Kuvat eivät ole maastonäytöstä)

Kirjoitin aikaisemmin postauksen Päivittelyä, jossa puhuin vähän tulevista ratsastuksen näytöistä. Rata 2 ja Helppo B K.N. Special olisi tosiaan edessä sitten ensi viikolla ja totta puhuen jännittää aivan törkeän paljon ja siihen on syynsäkkin. 
Tuossa päivittely postauksessa kerroinkin, että hevoseksi minulle valikoitui Omora, mutta tilanne hieman muuttui kun opettajamme päätti vaihdella hevosiamme...

...ja Omora vaihtuikin Anttiin.


En muista olenko aikaisemmin Antista blogissa mitään maininnut, mutta Antti eli Ypäjä Tocantins on iso 13-vuotias FWB ruuna. Antilla en ollut aiemmin mennyt kuin kerran ja siitäkin kerrasta oli jäänyt vähän huonot fiilikset. Antilla on isot ja hienot liikkeet ja Anttihan on muuten tänä vuonna valittu Hevosopiston ''Vuoden opetushevonen''. Antin kanssa koulupuolella olemme jonkun verran löytäneet sitä yhteistä säveltä ja olen jopa tykästynyt Antin isohkoihin liikkeisiin, jonka vuoksi koulunäyttöön menen pienemmällä stressillä, koska jollain tavalla luotan siihen. 

Olen aina sanonut olevani enemmän esteratsastaja, jos minulta on kysytty, mutta Opiston vähäisten estetuntien myötä olen pikkuhiljaa hukannut sitä tatsia esteillä. Varsinkin Antti, jolla on isohkot hypyt ja todella varovainen hyppytyyli on hieman tuottanut minulle hankaluuksi ja myöskin epäilyksiä näytöstä.  Olen päässyt hyppäämään Antin kanssa vain kaksi kertaa, eivätkä nekään ole ihan menneet niinkuin elokuvissa. Tuntuu, että esteillä olen koko hevosen kanssa ihan eri planeetalla enkä jotenkin vain löydä niitä oikeita nappuloita Antin ratsastamiseen, mutta viellä ensi maanantaina siihen on mahdollisuus kun on viimeiset treenit ennen näyttöä. 

Nyt ei auta enään muutakuin toivoa, että saamme tasaiset suoritukset ja hyvät radat niin este- kuin koulunäytössä!

-EmmaEi kommentteja:

Lähetä kommentti