tiistai 28. marraskuuta 2017

TJ3

Moikka!

Minun pitäisi aloittaa varmaan tämäkin postaus pahoittelemalla sitä kuinka kauan edellisestä postauksesta on taas kulunut aikaa, mutta niin en aio tällä kertaa tehdä sillä päätin kesälomilta palaamisen jälkeen keskittyä vain ja ainoastaan koulun loppuun suorittamiseen. Aikaa on kulunut paljon ja siinä ajassa on myös ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä. Nyt valmistuminen häämöttää kuitenkin kolmen päivän päässä (1.12.) ja kaikki opinnot ovat oikeastaan suoritettu, huomenna suoritettavaan yritystoiminnan näyttöä lukuunottamatta.


Ratsastuksen loppunäytöt, joista jo aikaisemminkin olen tänne aikoja sitten kirjoittanut on nyt vihdoin suoritettu ja pitkään jatkuneiden hevosongelmien jälkeen sain kun sainkin loppujen lopuksi molemmat näytöt suoritetuksi Antilla. Molemmat näytöt (rata 2 ja kn special) sujuivat hyvin ja tällä hetkellä fiilis on sanoin kuvailemattoman hyvä.


Näyttöjen lisäksi sain vihdosta viimein kauan vaivanneen nahkariimunkin valmiiksi, niin ei jää sitten valmistuminen siitäkään kiinni.


Niinkun jo alussa sanoin kaikki opinnot ovat nyt periaatteessa suoritettu ja nyt vain sitten odotellaan perjantaita ja sitä millaisen todistuksen kanssa lähden matkustamaan kohti kotia. Blogin kohtalo on oikeastaan vielä kysymysmerkin takana, valmistumisen jälkeen tulee luultavasti ainakin vielä yksi postaus, jonka jälkeen blogi joko vaipuu hiljaisuuteen ja jää vain luettavaksi tai jatkaa toimintaansa jossain muodossa.

Jos teillä (mikäli joku tämän vielä lukee) nyt on jotain kysymyksiä Hevosopistolla opiskelusta niin vastaisin niihin mielelläni. 


-Emma

6 kommenttia:

 1. Olisi kyl kiva lukea sun postauksia jatkossakin! Aiotko töihin vai jatkatko opintoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!(: Suunnitelmat ovat toistaiseksi vielä vähän auki, mutta eiköhän nämä kuviot tästä pikkuhiljaa selkeydy...

   Poista
 2. Olisi superkiva jos jatkaisit blogin pitoa vielä jossain muodossa:)! Jos jatkat niin luen todella mielelläni!! Ja onnea sinulle valmistumisesta<3!!

  VastaaPoista