keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Lomailija

Moikka!

Uukkari ja Ypäjä Ilari
Hupsista, taas on vierähtänyt viime postauksesta aikaa. Viimeksi jännättiin tulevia näyttöjä, mutta nyt ne ovat jo kaukana takana päin. Kävin napsimassa laitumilta kuvia, joten ne kuvat saakoon kuvittaa tämän postauksen.

Ypäjä Heila
Näytöistä voisin näin alkuun hieman kertoa. Tosiaankin tuossa viime postauksessa kerroin kuinka hevoseni vaihtui Anttin ja sen kanssa oli tarkoitus suorittaa K.N. Special ja rata 2. Estenäytöstä pääsimme läpi, vaikka ratsastaja oli aivan hukassa eikä osannut oikein ratsastaa... Katsotaan sitten syksyllä haluanko estenäytön uusia, vielä paremman numeron toivossa. Koulunäyttöön olin menossa paljon paremmin mielin hyvien treenien jäljiltä, mutta Antti olikin ollut sitten edellisenä iltana epäpuhdas ratsastuskoulun tunnilla, joten koulunäyttö jäi meidän osaltamme suorittamatta. Eli toisin sanoen suoritan koulunäytön vasta syksyllä, kun enään ennen kesää ei ehditty.

Ypäjä Eila
Lomaa meillä oli ensin viikko 25 ja nyt 3.7. alkoi pidempi loma. Koululle palaamme 31.7. talliviikolle.

Bessie
Ennen lomaa olimme taas töissä niin Finnderbyssä kuin kisaviikollakin. Tänäkin vuonna pääsin töihin esteryhmään. Viime vuoden Finnderby postaus: http://emma-heinonen.blogspot.fi/2016/07/finnderby-2016.html 

Ja on se kyllä hienoa päästä järjestämään niin isoja tapahtumia ja nähdä aivan uskomattoman hienoja hevosia. Tänä vuonna kaikki sujui jo paljon helpommin kun kaikki tehtävät olivat muistissa viime vuodelta.

Ypäjä Aino
Bessie
Ensimmäisen loma viikon jälkeen palasimme Ypäjälle avustajiksi ravileirille. Näin ratsuihmisenä voin sanoa, että opin itse varmaan enemmän kuin leiriläiset, koska kaikki kilpajutut olivat minulle aivan uusia. Ravileiri oli jaettu kolmeen eri osaan: hevosiin, poneihin ja poni korttikurssiin. Itse pääsin avustamaan korttikurssille. Avustajan tehtävänä oli lähinnä valvoa/tarvittaessa auttaa valjastamisessa, päästää ponit irti kun kuski oli kyydissä, vahtia aamutallia ja vaihdella numeroita volttausharjoituksissa. Lisäksi pääsimme mukaan järjestämään iltaohjelmaa.

Ypäjä Eila
Eilan haukkotelu kuvaan on hyvä lopettaa tämä kuulumispostaus ja jatkaa lomailua.

-Emma


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, ja on sinulla kyllä varmasti upeaa Ypäjällä, sieltä karttuu varmasti vaikka mitä uuttaa taitoa mukaasi. :)

  VastaaPoista
 2. Millaista on luvassa kesäloman jälkeen kolmantena vuonna? Milloin sun pitäis valmistua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työpaikkaohjaajaksi kouluttautumista (tallia), ratsastusta, tapahtumia, matikkaa, yritystoimintaa.... ja vaikka mitä muuta. Valmistuinen häämöttää joulu/tammikuussa.

   Poista
 3. Millon uutta postausta? Ois kiva kuulla kuulumisia ja muita fiiliksiä esim. miltä tuntuu kun valmistuminen häämöttää muutaman kuukauden päässä:)?

  VastaaPoista