torstai 3. joulukuuta 2015

Mites tässä nyt näin kävi..

Moikka!

Taas on kulunut viime postauksesta melkein kuukauden päivät. Viime postauksessa lupailin useita postauksia, mutta toisin kävi. Osa syynä siihen on se, että uuden puhelimen myötä suurinosa kuvista postui, joten joudun nyt unohtamaan ne.

18.11. meillä oli soveltuvuuskokeet...
Hain ensisijaisena ratsuhevosen peruskoulutukseen, eli rempalle. Olen jo pitkään miettinyt asiaa niin, että kun tilaisuus tulee haen. Ja tottakai pakkohan se oli sitten edes yrittää.
Toisena hain hevosharrastepalveluiden tuottamiseen, eli hhp:lle. Hhp on aina ennen ollut minulle sellainen linja mihin en halua, vaan olen lähinnä ajatellut kasvatuspuolta, mutta suuntautumislinjojen esittelyn jälkeen ei hhp kuullostanutkaan enää yhtää hassummalta ja päätin hakea.


Menin soveltuvuuskokeet suomenhevos tammalla nimeltä Soolemiio "Sole"
Koskaan aiemmin en ollut kyseisellä hevosella mennyt, niin tottakai se jännitti, mutta Sole meni todella kivasti ja ratsastusosuus onnistui mielestäni hyvin.
Ratsastuskokeen lisäksi meillä oli haastattelu. 


23.11.-29.11. Talliviikko


Koko opistolla olo aikana yksikään viikko ei ole ollut niin rankka, kuin viime talliviikko. Enempää tapahtumista kertomatta tai avautumatta, voin sanoa etten toista samanlaista viikkoa halua kokea.


Maanantaina se viesti sitten tuli...

"Hei sinut on valittu Hevosharrastepalvelujen tuottaminen -suuntautumisopintoihin. Uusi ryhmänohjaajasi on 1.8. alkaen Anni Heikkilä."

Pakko sanoa, että olen oikeastaan tyytyväinen vaikka rempalle halusinkin ja odotan innolla suuntautumisopintojen alkua.

Enempää en nyt saa kirjoitettua, päässä lyö lähinnä tyhjää ja odottelen asuntolan sohvalla kyytiä kotiin 4päivän lomalle. Lupaan ottaa nyt itseäni niskasta kiinni ja jatkaa aktiivista postailua.

-Emma

2 kommenttia: