keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ruuhkaa maneesissa

Moikka! 
Edellisessä postauksessa  mainitsinkin talliviikolle saaduista liikutushevosista. Kävin tiistaina 29.päivä liikuttamassa Tinakengän Wanhassa maneesissa, koska muut maneesit olivat varattuina.


Käveltiin ensin 4-tallilta Senjan ja Emilian kanssa Opiston toiseen päähän maneesille. Matkan sai hyvin hyödynnettyä alkukäynneiksi, ettei maneesissa tarvinnut muiden seassa sitten kävellä sen pidempiä alkukäyntejä.


Kauhistuneina ajateltiin, että kuinkakohan ahdasta maneesilla on kun muualle ei päässyt. Aluksi ei maneesilla kuitenkaan ollut edes paljoa porukkaa...



Arvasin jo ennen maneesille pääsyä, että Tinikseltä löytyisi todella paljon virtaa ja niin kyllä löytyikin. Aika maneesilla meni lähinnä energian poistamiseen ja ympyrällä pyörimiseen.




Laukkojen jälkeen Tinis oli jo ihan toimiva ja mukava.


Noin 30minuutin treenailujen jälkeen maneesi alkoi täyttyä ja maneesissa pyöri yli 10 ratsukkoa ja maneesi alkoi todella tuntua ahtaalta, eikä tilaa oiken ollut, joten päätettiin tyttöjen kanssa lähteä. Loppukäynnit menimme kävelemään maastoon Rivieralle.
Kyllä minua suoraan sanoen ärsyttää se, että sairastuin kesken viikon, enkä sen vuoksi päässyt Tinistä liikuttamaan kuin kaksi kertaa.

-Emma
Kiitos kuvista Juulille!

Mielipiteitä uudesta bannerista?

4 kommenttia: