tiistai 19. huhtikuuta 2016

Vuoden ensimmäiset varsat ja kuulumisia

Moikka!

Vihdoin pääsen kirjoittelemaan teille jotain, onhan tuosta viime postauksesta vierähtänyt jo aivan liian pitkä aika. Koulussa on ollut kiire ja vapaa-aika on mennyt kaikkeen muuhun, mutta nyt päätin tulla kirjoittelemaan hieman kuulumisia kuvien kera.


Ypäjä Jade varsoi ihanan tammavarsan huhtikuun alussa. Varsa oli vuoden ensimmäinen ja syntyi 3viikkoa etuajassa, samanpäivän puolella myös Tellu varsoi tammavarsan.



 Hevosharrastepalveluidentuottamis opintoihin kuuluu opetusharjoitukset, eli tarkemmin sanottuna pidämme tunteja omille luokkalaisillemme. Minä sain 'kunnian' pitää ensimmäisen pari viikkoa sitten, tunnille piti päättää aihe ja suunnitella tunti paperille, joka sitten annettiin opettajalle joka arvioi tuntia. Minä pidin tunnin siirtymisistä ja valitettavasti sain pitää tunnin vain yhdelle, koska toinen ratsukko ei päässyt, mutta hyvin se kai silti meni! tai ainakin läpi pääsin...


Viime aikoina on ollut onneksi aivan ihanat kelit ainakin välillä. Ja lämmön lisäksi aamuisinkin on ihana lähteä aamutalliin kun on jo kirkasta!

VKO 15 meillä oli taas talliviikko ja olin kolmostallissa. Saatiin jakaa päivä- ja iltaheinät Avantilla ja useimmiten minä pääsin puikkoihin, oli muuten kivaa ja näppärämpää kuin kärryistä jakaminen +vielä kaiken lisäksi hurjasti nopeampaa, tai niin ainakin luulen!




Talliviikon tauoilla meillä oli tekniikan tunti ja tunnilla päästiin laittamaan nelostallin tarhaan sähköt, eikä edes ollut onneksi vaikeaa, tosin kärsin samanaikaisesti kamalista päänsäryistä, joiden takia jouduin käymään lääkärissä sekä ottamaan sairaslomaakin vielä...


Ei mulla muuta tällä kertaa.
-Emma

2 kommenttia: