torstai 7. heinäkuuta 2016

Jatka lausetta

http://jalustin.net/postaushaaste/jatka-lausetta/
Moikka!
Aluksi pahoittelen pientä fonttia, mutta minulla on nyt pieniä ongelmia, joten koittakaa kestää.

Jalustin.netin uusi haaste 'Jatka lausetta' ja samalla saatte vanhoja kuvia (toivottavasti näistä ei täällä vielä mikään ole).

Lempi askellajini on laukka tai oikein mukava ja hyvin sujuva ravi. Toki tämäkin on aina niin hevoskohtaista, että mikä on mukavin.

Vemppu

Lähestyessäni estettä mietin aika paljon omaa istuntaani, varsinkin kantapäitä ja tottakai tulevaa estettä.

r.Rokki-Mikki 'Hessu' ja vuosi varmaan 2013

Tallilla pelkää hiiriä ja rottia.


Hevosmaailmassa en ymmärrä sitä, että miksi jotkut hevoset pitää hukkuttaa varusteisiin, joita ne eivät todellisuudessa tarvitse tai esimerkiksi liian vahvat kuolaimet, vaikka hevonen selviäisi vähemmälläkin todella hyvin... Ainakin itse olen kyseistä paljon nähnyt.


Unelmieni hevonen olisi säkäkorkeudeltaan 160-180 estepainoitteinen ruuna tai tamma, mutta silti koulupuolenkin hallitseva. Unelma hevoseni tulisi olla kilpailukykyinen, jotta pääsisi kisaamaankin. Ylipäätään vain sellainen, jonka kanssa minä löytäisin sen yhteisen sävelen niin ratsastaessa kuin hoitaessa yms.

r.Lekun Viki 'Leksa' vuosi 2014

En pidä hevosista, jotka ovat ratsastaessa liian itsestään selvyyksiä, mutta jarrut pitää silti löytyä.

r.Ampiir 'Ami' vuosi 2015 (?)

Hevosenhoitaja on ammatti, johon opiskelen. 


Loolo

Jos taivaalta tulee vettä kaatamalla, ja minulla on tunti kentällä harvoin edes laitan sadetakkia, varsinkaan jos on muuten lämmin. Usein on tullut ratsasteltua kaatosateessakin.
Vahvuuksiini ratsastajana kuuluvat muun muassa ryhti... tai siitä ainakin olen kehuja saanut.


Jos olen yksin tallilla, kun sähköt menevät, niin jatkan normaalisti, ellei toisenlaisia ohjeita anneta. Tälläistä tilannetta ei ainakaan muistaakseni ole koskaan käynyt.


Ratsastusleirit kuuluvat kesään. Itse monena kesänä ollut tavalla tai toisella mukana järjestämässä/itse leiriläisenä. Ihan harmittaa kun tänä kesänä en töihin leireille päässyt.

vuosi 2012 ensimmäiset kisat mihin koskaan osallistuin, nämäkin toki vain leirikisat ja estekorkeus on huima!
Hevosena Hessu


Leikkituntien idea on tuoda vaihtelua niihin normaaleihin koulu- tai estetunteihin.


Maastoilu on parhaimmillaan täynnä vauhtia ja hyvää fiilistä.Aina, kun putoan nousen ylös ja kipuan takasin selkään, jos ei pahemmin käy. Tähän postauksen loppuu fakta: Olen oikeastaan tippunut vain kerran tässä yli 6 vuoden aikana joten tähän oli hieman vaikea vastata.

-Emma

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Blogisi on arvosteltu http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/2016/07/linkkaa-blogisi-arvostelut-13.html

    VastaaPoista
  2. Tää on tosi kiva postaus ja hyvin jatketut lauseet. Oon aika samaa mieltä tost varusteasiast.. :)

    VastaaPoista