tiistai 26. heinäkuuta 2016

Sami

Moikka!

Kävin viime viikon keskiviikkona (20.7.) pitkästä aikaa Harvialan Hevostilalla ottamassa irtotunnin.
Olin aivan innoissani menossa ja elin siinä toivossa, että pääsisin menemään Amilla, josta olen ennenkin puhunut täällä. Amin kanssa hommat jäi kuitenkin vain rapsutusten tasolle...

Ami
... kun sainkin ratsukseni juuri Harvialaan saapuneen Samin. Ennen kuin järkytytte minun pitää varmaan kertoa hieman Samin taustaa.
Sami on siis ratsastuksenopettajamme arviolta 19-vuotias, joskus nuoruudessaan myös 110cm ratoja kisannut ruuna. Ennen Harvialaan tuloa Sami oli ollut laitumella ja ilmeisesti jokin ori oli hyökännyt kimppuun, joka selittää kaikki nuo kamalat ruhjeet. Lisäksi Sami oli erittäin laiha, joka taas johtuu aiemmin olleista madoista.


Sami oli hoitaessa todella eloisa ja mukava. Ratsastaessa Sami oli alkuun todella vino ja tuppasi oikomaan kavereiden perässä, mutta loppua kohden saatiin hyvin onnistuneita pätkiä ja saatiin jopa kehuja! 

Lomani alkaa olemaan lopuillaan, mutta koitan nyt kun on vielä aikaa saada kysymyspostaukseen vastailuita aikaiseksi. Kiitos kaikille kysymyksistä!

-Emma

6 kommenttia:

  1. Milloin sulla alkaa taas koulu? Koetin kattoa vanhemmista postauksista mutta en ainakaan nopealla vilkaisulla löytänyt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1.8., eli vain muutama päivä lomaa jäljellä :(

      Poista
    2. No entä miten on, millaisilla fiiliksillä aloitat toisen vuoden? Tiedätkö tuleeko toinen vuosi olemaan raskaampi kuin ensimmäinen?

      Poista
    3. Hyvillä fiiliksillä! Työssäoppin alkuun on alle 2kk :o Yhtään entiedä, mutta luulisin että ei...

      Poista
  2. Tosi myöhässä mut Sami on tällä hetkellä 8v eli menny vähän pieleen tuo arviointi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itsekkin tämän tiedän nykyään! Ratsastuksenopettaja selkeästi oli hiukan hakoteillä :D

      Poista