torstai 13. elokuuta 2015

Kurvailua

Moikka!

Kohta on ensimmäinen viikko opistolla takana ja ainakin tähän asti on ollut todella kivaa! Keskiviikkona päästiin ratsastamaan ja tein kyseisestä tunnista postauksen minun ja Pauliinan blogiin: http://emmapauliinaa.blogspot.fi/
Tänään eli torstaina päästin ajamaan ravihevosilla pareittain. Olen aina ollut ratsu puolen ihminen enkä ole muutamaa kertaa lukuun ottamatta koskaan edes ajanut, ainakaan kunnon ravihevosella.


Ajettiin Juulin kanssa Kurvi nimisellä hevosella. Kurvi oli ainakin minun mielestä kiva hoitaa ja helppo valjastaa, koska ajokokemusta minulta ei paljoa löydy en osaa verrata vetohevosena kehenkään muuhun.

 

Kokonaisuudessaan ajaminen ja valjastaminen sujui yllättävän helposti ja hyvin.
Laitan vielä tähän loppuun kuvia mitä olen napsinut iltaisin:



 -Emma

Oletteko te koskaan ajaneet ravurilla?

7 kommenttia:

  1. Kivja kuvia! Kiinnostava blogi! ;)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Sinulle olisi haaste blogissani ( erakkotonttu.blogspot.fi ) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moikka! joo käyn vilkaisemassa ja teen kun vaan ehdin!

      Poista
  3. Ekaksi ravihevoseksi Kurvi, auts! Tais painaa kädelle kenties aika paljon? Kurvi ei ole mikään helpoin ajaa koska painaa kädelle ihan hirveesti mutta taisitte selvitä hyvin. Itse ajellut melkein kaikilla 2-tallin opiskelijoiden mahdollista saatavilla ravureilla.

    VastaaPoista
  4. Ei ainakaan Juulin kanssa kummemmin mitään kädelle painamista huomattu, mutta toki niinkuin postauksessa sanoinkin että minkäänlaista kokemusta muista hevosista ei ole.. joten en osaa verrata oliko se painava kädelle vai ei. Hyvin meni ainakin meillä tuo Kurvi (:

    VastaaPoista