keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Lyhyt talliviikon aloitus

Moi!
 (postaus tulee nyt 'hiukan' myöhässä)

Niinkuin viimepostauksessa mainitsinkin, meillä oli 2 viikon tallijakso ja tässä pientä pikaista 'koostetta' ensimmäisen viikon 3päivästä ennen vapaiden alkua.

 Maanantai 2.5.
Maanantaina painoi väsymys, tosin niinkuin melkein aina aamutallin jälkee on pakko päästä nukkumaan jotta sitten pitkällä tauolla jaksaa olla hereillä. Maanantaina kävin lisäksi Heilan kanssa lenkillä ja polskimassa, mutta siitä kerroinkin jo viime postauksessa! Jos et ole vielä lukenut sitä niin, siihen pääset tästä.

Tiistai 3.5.
Koko alkuviikon oli aivan loistava ilma ja päädyttiin tyttöjen kanssa makoilemaan Rentukan nurmikolle 'ottamaan aurinkoa'.
 Pitkällä tauolla meillä oli Tekniikan ja urheilualueiden tunti. Pääsin jälleen ajelemaan avanteilla, kun otimme kiviä pois tarhoista. 

Keskiviikko 4.5.
Natsos varsoi 2.5. yöllä Tosi-Roomeosta jykevän orivarsan. Pääsin myös kokkailemaan hevosten iltaruokia. Keskiviikosta eteenpäin aina sunnuntaihin asti olinkin sitten vapailla.
Keskiviikon aamutallissa siivosin hurjat 18 karsinaa kun tallissa oli työntekijöitä vain 2.
 Keskiviikkona käytiin taas Amildan ja Poolan kanssa uimassa. Heila ei oikein näyttänyt aamulla innostuneelta, mutta kun päästiin veteen niin Heila jälleen innostuin leikkimään.
Tämän jälkeen jäinkin sitten lomille 4päiväksi, niinkuin talliviikkoon kuului.

-Emma



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti