torstai 26. toukokuuta 2016

Näyttöviikko

Moikka!

Tällä viikolla meillä oli ensimmäinen 'näyttöviikko'. Viikkoon sisältyi yhteensä 4 näyttöä ja lisäksi nimikkotarkastus. Perjantainakin olisi ollut vielä kuljetuksen näyttö, mutta lähden jo tänään (torstaina) kohti Kemoraa isäni ja poikaystäväni kanssa, joten kuljetuksen näyttö jää osaltani myöhemmälle.

Maanantain näytössä pyörittiin ympyrää..
..sillä maanantaina näytön aihe oli juoksutus.

Juoksutuksen näytössä: 30minuuttia ja siinä ajassa perus juoksutus.


Hevoseksi sain Stikkanin, jolla olikin paljon virtaa kun pääsi liinan päähän juoksemaan. Stikkanin energisyys oli haitaksi, mutta oli siitä hyötyäkin! Käynnissä ei helposti pysytty, mutta positiivista oli kuitenkin askellajien energisyys.
Tarkempaa arviota ei näytöstä saatu, mutta läpi päästiin!

Tiistaina oltiin niin hienona...
...kun aiheena oli esittäminen.

Esittämisen näytössä: Hevonen siistitään ja letitettiin hevonen, esitettiin se ja vastailtiin kysymyksiin.


Esitettäväksi sain ihanan ja suloisen Karkin (t. Palojoen Cola Caramel). Saatiin arvioitsijatkin nauramaan kun pikkuinen oli niin tosissaan esiintymässä. Läpi päästiin tästäkin näytöstä, mutta tarkempia palautteita ei tästäkään näytöstä vielä saatu.

Torstain ensimmäisessä näytössä tallusteltiin maneesissa...
 ...kun vuorossa oli ratsastus.

Ratsastuksen näyttö: 30min verryttelyratsastus

Hevoseksi sain Trullin, joka oli hyvin tahmea ja ulkoapuja vastaan. Loppujen lopuksi näyttö meni kuitenkin ihan ok, mutta paremminkin olisi voinut  mennä.

Torstain toisessa näytössä koitettiin olla mahtikuskeja...
kun aihe oli tekniikka, eli toisin sanoen traktori ja avant.


Ensimmäisenä hyppäsin avantin rattiin ja tehtävänä oli siirrellä lavoja paikasta toiseen yksitellen. Päälimmäisen lavan päällä oli pieniä palloja, joita en onneksi onnistunut tiputtamaan.
Avantista sain numeroksi 3-.
Traktorilla ajettiin ensin sillalle ja sitten peruutettiin peräkärryn kanssa pariin otteeseen. Olin aivan paniikissa ennen näitä näyttöjä, ainoa näyttö jota jännitin. Traktorista sain kuitenkin tasan 2, joten hyvinhän sekin meni!

-Emma

2 kommenttia:

  1. Niin miten me numerot meni, mikä on paras minkä voi saada? En koskaan muista :D

    VastaaPoista