torstai 19. toukokuuta 2016

Mites se ratsastus?

 Moi!
(Linkki postaukseen, jossa kerron ratsastuksesta opistolla: TP#3:Ratsastus)

Viimeaikoina ratsastusta on ollut jonkin verran parin viikon välein useampia kertoja, mutta minusta silti tuntuu siltä etten saa enää ratsastuksesta samalla tavalla irti kuin ennen opiskelujen alkuja. Hyppäämään en ole päässyt pitkään pitkään aikaan ja voin kyllä sanoa, että se jos jokin ärsyttää. Luettelen kuitenkin itseni vahvasti esteratsastajaksi, niin kyllähän se harmittaa ettei hyppimään pääse.

18.5. 
Pääsin ensimmäistä kertaa opistolla olo aikanani jonkun muunkin kuin suomenhevosen selkään, ei sillä että niissä jotain vikaa olisi. Hyppäsin 20v Omora mummon selkään ja lähdimme maastoon.
Omoralla riitti vauhtia ja energiaa. Hyvin pysyttiin nuorempien vauhdissa mukana ja välillä jopa mentiin kolmen ensimmäisen hevosen kanssa niin kovaa, että viimeiset jäivät pahasti jälkeen.
Kyllä tuon reissun jälkeen fiilis oli aivan mahtava! Omora oli aivan super!


19.5.
Ei Vici edes näytä tässä kuvassa itseltään:D 
Jatkoin suokki vapaata ja pääsin hyppäämään Vicillä (r.Da Vinci) ja samalla avasin kenttäkaudenkin.
Vici oli hyvin tahmea ja laiskan oloinen alussa, mutta lopussa saatiin ihan minulle riittävä tempo ja onnistuttiin hypyissäkin hyvin. Omat virheet jäivät harmittamaan, mutta ehkä vielä joskus saan nekin kuntoon!

Oli kyllä todella kiva päästä pitkästä aikaa hyppäämään ja kunnolla maastoilemaan, kaiken lisäksi vielä jopa täysin uusien ihanien hevostuttavuuksien selkään suomenhevosten sijasta.
-Emma

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Sun blogilla on kiva ulkoasu ja kirjotat tosi kivalla tyylillä :D

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista