perjantai 20. toukokuuta 2016

Postaushaaste: Summer Bucket List

postaushaaste-1

Moikka!

Jalustin.netin sivuilta bongasin postaushaasteen ja päätin tarttua siihen. Haasteena oli laatia itselleen Summer Bucket List

1.Kisat
Haluaisin startata ainakin yksissä kisoissa jonkun luokan. Viime vuonna starttasin muutamissa kisoissa ja päätin ratsastuskoulu vuoteni kisoihin. Nyt on taas noussut super kova hinku kisakentille!

2014 kesän 'Kaapit tyhjiksi- kisoista' molemmista luokista voitto, vaikkakin ruusukkeiden värit toisin osoittavat, juurikin tämän kisojen 'teeman' vuoksi.
2. Finnderbyt
Oikeastaan tämä kohta on jo varma, sillä olen luokkani kanssa töissä Finnderbyssä. Toivotaan että keli suosii ja pääsen estekentän toimihenkilöihin.

Nuortenhevostenfestivaalit 2015
3. Paljon ratsastusta
Mahdollisuudet kesä-heinäkuun aikana on vähäiset, mutta parhaani mukaan yritän päästä ratsastamaan mahdollisimman paljon.

Super vanha kuva
4. Uittaminen
Viime- vai oliko jopa sitä edellis kesänä... no kuitenkin silloin pääsin uittamaan silloista vuokrahevostani ja olisi ihana päästä ihan selästä käsin uittamaan jotain hevosta.

5. Entisellä ratsastuskoululla vieraileminen
Ennen opiskeluita kävin ratsastuskoululla ja nyt on iskenyt ikävä muutamiin hevosiin ja yleisesti siihen talliin. Lomien aikana on pakko päästä moikkaamaan Amia sekä muita tallilaisia.

Sitten niihin ei hevosaiheisiin:

6. Uiminen
Itse henkilökohtaisesti en ole mikään vesipeto tai en edes sen kummemmin nauti uimisesta, mutta viime kesänä tuli käytyä vain kerran ja se ehkä vähän harmittaa. Jos tänä kesänä kelit olisi hyvät ja vesi lämmintä niin ehkä minäkin uskaltaudun veteen.


7. Mökkeily ja muut reissut
Mökillä on kivaa jos on hyvä porukka, joten jos ainakin pariin otteeseen pääsisi mökillä käymään niin olisi kiva! Lisäksi muut reissut niin Suomessa kuin ulkomaillakin olisi mukavia, ennen kuin palaan koulun penkille.

8. Vapaista nauttiminen
Viimeinen ja ehdottomasti toteutuva kohta! Onhan täällä sen verran raskasta, että pakko päästä lomalla lataamaan akkuja ja osittain vain levätä ja olla.

-Emma

5 kommenttia:

  1. Kivan listan sait aikaiseksi. Ei liian pitkä ja varmasti toteutettavissa.

    VastaaPoista
  2. Kivan listan sait aikaiseksi. Ei liian pitkä ja varmasti toteutettavissa.

    VastaaPoista
  3. Ami on niin ihana<3. Ratsastin sillä kerran viime vuonna kun olin 8 leirillä, Harvialassa. Ja sä pidit mulle leirikasteenki:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla!(: Ami on kyllä aikamoinen sydänten kaappaaja!

      Poista