perjantai 13. tammikuuta 2017

Hyvän mielen ratsastelua +video

Moikka!

Saatiin tänään perjantai 13. tammikuuta tallinomistajalta tehtäväksi työkaverini kanssa ratsastaa kaksi tallin hevosta ja päätimme että otamme ihan rennosti.

 
Minä menin tosiaan jo blogistakin ennestään tutulla Tellulla. Tellu kääntyi juuri 18 vuotiaaksi, joten ikääkin tammalta jo löytyy ja osittain senkin vuoksi Tellu onkin viime aikoina ollut todella jäykkä varsinkin alkutunneista.
Tosiaan tässä loman aikana ehti kertyä ratsastustaukoa se reilu 3viikkoa ja sen kyllä huomaa.. Torstaina ratsastin Robinin kanssa iltatunnilla ja pääsimme hiukan hyppäämäänkin ja nyt sitten pääsin kipuamaan hevosen selkään toisen kerran tauon jälkeen. Lihakseni ovat tällä hetkellä täysin jumissa, joka taas sitten vaikutti ratsastusasentooni huomattavasti. Vähän hartiat lysyssä tuli ravailtua, mutta eihän se nyt joka kerta ole niin millin tarkkaa, eihän? -- välillä on hyvä ottaa rennosti.

Otimme Tellun kanssa todella rennosti, vähän pitkällä kaulalla, tavoittelematta sen suurempaa. Tellu on siitä kiva, että se soveltuu sekä rentoon hölkkäilyyn että totiseen koulutuuppailuun, Tellu taitaa laukanvaihdot (tosin vaihtelevalla menestyksellä) ja omaa ihanat askellajit, jotka soveltuu ainakin mun takapuolen alle todella hyvin! Ehdottomasti #1 täältä työssäoppi paikalta!

Ja nyt jotain ennen näkemätöntä (rumpujen pärinää).

Koska työkaverini sai loistavan idean kuvailla toistemme ratsastusta puhelimella niin päädyin jakamaan teillekkin nämä hiukan rennonletkeät ja huonot (minun osaltani) pätkät! Videoon pääsette klikkaamalla linkkiä.


Videot ovat tosiaan ratsastelun loppupuolelta ja annoin Tellun mennä pidemmällä kaulalla. Ja koska tiedostan omat virheeni niin niistä ei tarvitse huomauttaa, heh.


Ratsastelun lopuksi kävimme vielä hieman köpöttelemässä pihapiirissä ja ihanan lumisella kentällä. Nykyään todella harvoin tulee sellaista vahvaa 'ai että mä rakastan näitä eläimiä ja tätä lajia'-fiilistä, mutta tänään se taas tuli! Niin hieno Tellu❤

Tuleeko teille koskaan samanlaisia super hyviä, normaalista poikkeavia fiiliksiä?

-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti