sunnuntai 19. helmikuuta 2017

ATM SUOSIKIT

Moikka!

Koska en tule ikinä kykenemään joka kuukausittaisiin suosikkeihin, syynä yksin kertaisesti se, että suosikit/käyttämäni tuotteet eivät vain vaihdu niin usein. Päätin kuitenkin nyt käydä läpi hiukan viime aikaisia tuote ja musiikkilemppareita!

Aloitetaan kuitenkin niillä kauneussuosikeilla:


Victoria's Secret Scented Body Mist
Noir Tease

Tämä kyseinen tuoksu eroaa ainakin mun mielestä niistä hitti body mist:eistä jonkin verran, tuoksu on voimakkaampi ja kestää pidempään. Oikeastaan tämä on pysynyt suosikkinani jo ainakin vuoden. Suosittelen ainakin testaamaan, jos eteen sattuu.


NYX Micro Brow Pencil
Ash Brown

Käytin todella pitkään kulmiini sellaisia perus 'puisia' kulmakyniä, mutta jossain kohtaa en ollut löytävinäni enään juuri minun kulmilleni sopivaa sävyä, vaikka niitä varmasti oli. Päädyin sitten loppujenlopuksi vaihtamaan pois siitä tutusta ja turvallisesta värityskynä mallista ja löysin tämän. Itse ainakin pidän varsinkin tuotteen helppoudesta-- tätä 'kynää' ei tarvitse terottaa ja kulmaharjakin kulkeutuu samassa paketissa mukana. Tuote levittyy hyvin ja aikaan saa luonnollisen lopputuloksen, eikä hintakaan ole kuin n. 10€. +kulmageeli päälle (itsellä nyt sattuu olemaan tuo Lorea'l:in).


Schwarzkopf Color Refresher
for cool blonds

En koe olevani blondi, mutta punaisesta blondauksen jälkeen hiuksistani jäi hieman keltaiset ja tällä olen kyllä mukavasti saanut taitettua oranssihtavaa keltaisuutta pois, edes vähän, ja jos ei muuta niin ainakin tällä saa kampaamon tuoksun ja ihanan tuntuiset hiuksen! Muita tämän kaltaisia tuotteita en ollut koskaan ennen testannut ja ostin tämänkin vain testiin ja tykästyin helppouteen.
Vaahto levitetään suihkussa shampoon jälkeen ja huuhdellaan hetken kuluttua pois.


Invisi Bobble

Nyt en tiedä kuinka myöhässä näiden kanssa tulen, mutta näihin olen joka tapauksessa vasta hiljattain tutustunut ja tykästynyt. Eniten näissä viehättää se, että ponnarista tulee hiukan ilmavampi eikä ponnaria pois ottaessa tarvitse taistella kiinni jääneiden hiusten kanssa.

Sitten muihin suosittekeihin:


Kalenteri

En IKINÄ ole osannut käyttää kalenteria, mutta sellainen on ollut ihan aina pakko saada. Nyt kuitenkin minulle on alkanut kertymään sen verran muistettavia asioita ja aikatauluja, että tästä on ollut hyötyä ja paljon! Lisäksi vielä jos kalenteri näyttää noin hyvältä jo päälle päin, niin eihän sitä voi jättää käyttämättä..


Kuulokkeet

Nyt on pakko sanoa, etten tiedä mitkä kuulokkeet nämä ovat, mutta entisenä nappikuuloke- ihmisenä voin kertoa, että nämä (vaikka hinta oli n. 10€) ovat mullistaneet minun musiikin kuuntelun. Nämä pysyy korvilla, eristää ulkopuolisen melun ja toistaa jopa musiikin hyvin!


Biisilemppareita tässä lähi aikoina on ollut todella monia ja niistä sen enempää kertomatta listaan ne tähän alas ja jos joku ei ole ennestään just sulle tuttu niin suosittelen kuuntelemaan. Musiikin suhteen itse menen yleensä niiden suomalaisten kärkihittejen mukana, mutta muutamia poikkeuksiakin aina löytyy.

PistePiste - Viljaa

Sini Yasemin - Mun kaa

Ed Sheeran - Castle on the Hill

Mikael Gabriel, Isac Elliot - Liikaa sussa kii

-Emma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti