perjantai 18. maaliskuuta 2016

Irtohypytystä ja kuulumisia

Moikka!

Viimepostauksessa puhuinkin jo irtohypytyksestä ja nyt sain käsiini Emman ottamat kuvat hänen blogistaan ja sain luvan ne tännekkin laittaa.







Jottei tämä postaus jäisi vain näiden kuvien varaan, tapani mukaan voisin kertoa kuluneesta viikosta kuvien kera.


Yksi iso muutos tapahtui tällä viikolla, kun vaihdoin huonetta ja muutin Janitan kanssa samaan huoneeseen. Muuttomatka oli huikea, sillä uusi huoneeni sijaitsee entistä vastapäätä. Suurempia syitä tähän muuttokseen ei ole, lähinnä minun elämäntilanne sopi hyvin tähän yhtälöön Janitan kanssa ja kaikki ovat tyytyväisiä, vaikkakin tyytyväisiä olivat kaikki luultavasti ennen muutostakin.


Keskiviikkona järjestimme ensimmäiset kisat. Opistolla miltein jokaviikkoiset Keskiviikkokilpailut, meillä oli järjestettävä koulukisat ja luokat Helppo:A1 ja Helppo:B3. Kisojen järjestäminen sujui pääosin hyvin ja saimme positiivista palautettakin.


Yhden aamun Tekniikan ja urheilualueiden- tunnilla pääsimme korjaamaan tarhan aitaa. Kaikkien ensimmäinen oletus tietenkin oli, että tunti tulee olemaan ihan tyhmä ja tylsä, mutta ainakin meidän porukka totesi tunnin loputta, että oli kivaa!


Toinen kuva napattu Senjalta. Tällä viikolla pääsin ratsastamaan 4 kertaa ja jokaisella kerralla tuli onnistumisia, eikä kertaakaan tuntunut tunnin jälkeen siltä, että kaikki olisi mennyt penkin alle.


Lenkeillä tuli myös kuluneen viikon aikana käytyä pariin otteeseen. Yksi aamu kävin yksinäini ja kahtena päivänä sain Janitan seurakseni.



Viikon jokaisella ratsastuskerralla sain alleni eri hevosen.
Maanantaina menin Taalerilla, joka on suomenhevostamma. Minun oli tarkoitus mennä Litillä, joka on siis toinen ratsastettavani, mutta Litti oli juuri tuntini aikaan pajalla kengitettävänä, joten menin sitten Taalerilla. Taaleri oli erittäin mukava, vaikkakin hieman jännittynyt.

Tiistaina menin tuttuun tapaan Patulla ja ensimmäisen koulutunnin jälkeen pari viikkoa sitten fiilis oli todella huono, mutta tiistain tunnilla kaikki loksahti kohdalleen ja Patusta paljastuikin ihan huippukaveri. Tämän ruunapojan kanssa onneksi on vielä monta tuntia edessä ja mahdollisesti sitten näytötkin.

Torstaina pääsin ratsastamaan pitkästä aikaa Parpilla, jonka edellisestä ratsastuksesta löytyy postaus Ratsastusta ratsastuskoululla. Tunnin aiheena oli ammattiosaamisen näyttöön harjoitteleminen, eli toisin sanoen ratsastimme itsenäisesti opettajan valvonnassa. Parpi oli todella energinen ja mukava ratsastaa.

Perjantain tunnilla pääsin vihdoin Tinakengän selkään ja sillä hetkellä kun näin nimeni Tinakengän kohdalla hevoslistassa olisin miltein voinut hyppiä ilosta. Tunnillakin kaikki sujui hyvin ja kyllä nyt 
jäi kamala kaipuu, kun ei taas vähään aikaan Tiniksellä pääse menemään. Jos minun pitäisi Opiston hevosista suosikki valita niin kyllähän se varmaan Tinakenkä olisi.

Ikävä kyllä kuvia ei ratsastuksista ole, sillä joka kerta kaikilla luokkalaisillani on muita tunteja tai sitten mahdollinen kuvaaja ratsastaa samassa ryhmässä.

-Emma

2 kommenttia:

  1. Parpara on niin paras ja ihana :) Se oli mulla ratsastettavana 3-vuotiaana :) Paljon haleja ja pusuja sille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, itse olen sillä vain nämä kaksi kertaa päässyt menemään ja todellakin haluaisin useammin Parpin selkään! Halit ja pusut viedään perille(:

      Poista